מתכון מהיר הכנה לרביולי בטטה ברוטב עגבניות

רביולי בטטה ברוטב עגבניות, כמה דקות וזה בצלחת שלכם, מתכון מהיר וקל להכנה לכל הממהרים, מתאים כמנה לארוחה חלבית חגיגית

שולמית שחר | מתכונים 28.6.2022 | 10:30

רביולי בטטה | צילום: שולמית שחר

מתכון מהיר הכנה לרביולי בטטה ברוטב עגבניות / שחר שולמית

המצרכים לרביולי בטטה ברוטב עגבניות:

מידות אוניברסליות

  • 1 אריזה של רביולי בטטה (400 גרם)
  • 1 קופסא מוכנה של רוטב שמנת עם עגבניות (258 גרם של יטבתה)
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה לרביולי בטטה ברוטב עגבניות:

  1. מכינים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה מעבירים למסננת ושוטפים
  2. בסיר שבו בישלנו את הרביולי שמים את רוטב העגבניות והתיבול ומביאים לרתיחה ראשונית
  3. מנמיכים את הלהבה למינימום ומוסיפים את הרביולי ומערבבים היטב כ2 דקות עד לספיחת טעמים

טיפים:

  1. לאוהבי השדרוג ניתן לטגן בצל קצוץ עד להשחמה עם מעט חמאה טרם הכנת הרוטב.
  2. ניתן להוסיף גבינה צהובה מגורדת ולהכניס לתנור ל5 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום