תפקוד מעבר רפיח ביומו הראשון : אתמול יצאו 15 איש ונכנסו 12 - עדות מעזתית שחזרה לרצועה מקורות עזתיים מדווחים שרק 5 חולים עזתיים ו 10 מלווים יצאו אתמול מהרצועה דרך מעבר ארז. כמו כן דווח כי רק 12 עזתיים שבו לרצועה (מתוך 50). העזתית בסרטון המצורף שזכתה להיות בין ה 12 שנכנסו מספרת: "נכנסנו לרצועה 12 מתוך 50 - את השאר החזירו ולא נתנו להם לעבור. השפילו אותנו. לקחו אותנו לאזור של יאסר אבו שבאב ושניים מהחבר'ה של אבו שבאב לקחו אותי ביד ומסרו אותי לידי היהודים. היהודים חקרו אותנו במשך שעתיים - שלוש."
סוער בשמואל הנביא: מי ניסה לדקור את הרבי
ברחוב שמואל הנביא סמוך לבית מדרש דושינסקיא היה הערב ניסיון דקירות על ידי תושב השכונה שניסה לפגוע באדמו"ר. תושב השכונה פצע כמה חסידים ומהמקום פונו 2 פצועים קל מדקירות | כל הפרטים
לא רגוע ברחוב שמואל הנביא בירושלים. דוקר תושב השכונה ניסה לדקור את האדמו"ר מדושינסקיא.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי מדובר בתושב שכונת שמואל הנביא, שהגיע עם כלב לבית המדרש ומהלך אימים על תושבי השכונה.
הכל החל ביום שבת קודש אחר הצהריים, עת יצא האדמו"ר מדושינסקיא לבקר את הרה"צ רבי צבי (הערשל) טייטלבוים רב בית המדרש אוהל יעקב בשכונה הזקוק לרפואה שלמה.
בדרך רדף אחריו חילוני תושב השכונה כשבידו סכין גדול ושאל את העוברים ושבים "איפה הרב, מי הרב".
השכנים מספרים על אותו גבר אלים תושב השכונה שמהלך אימים על התושבים, לדבריהם: "מדובר בגברתן המסתובב עם כלב גדול באזור גם בעצם יום השבת, שאיננו מתאים לרוח התושבים, ומפחיד את הילדים".
לפי אחד החסידים, בשעת סעודת שלישית התוקף חזר שוב וניסה להיכנס לבית הרבי וסורב, בתפילת מעריב התוקף ניסה להיכנס לבית המדרש ולגשת שוב לאדמו"ר והחסידים מנעו זאת בגופם.
שנים מהחסידים הותקפו באמצעות סכין, בנס הם רק נפגעו קל, ופונו ע"י מד"א לבדיקות והמשך טיפול. המשטרה הגיעה למקום, עצרה את התוקף ולקחה עדות מהחסידים.
