פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
ראש העיר ומקורביו שוחררו בתום חקירה
ראש העיר ושלושה ממקורביו שעוכבו הבוקר, שוחררו בתנאים מגבילים, זאת בתום חקירה ארוכה | המשטרה אסרה על ראש העיר להגיע למשרדו למשך יומיים
בתום חקירה שנמשכה שעות ארוכות, המשטרה שחררה הערב (שני) את ראש העיר ממרכז הארץ ושלושה ממקורביו שעוכבו הבוקר לחקירה, בחשד לשורת עבירות.
ראש העיר ומקורביו, שנחקרו ביחידה הארצית לחקירות הונאה בלהב 433, שוחררו בתנאים מגבילים. ראש העיר עצמו הורחק ממשרדו למשך יומיים בלבד ועל מקורביו נאסר ליצור קשר עם המעורבים בחקירה.
הבוקר מסרה המשטרה כי עיכבה את ראש עיר ומקורביו בחשד חביצוע עבירות של מרמה והפרת אמונים, סחיטה באיומים, שימוש לרעה בכוח המשרה, מתן שוחד וקשירת קשר לביצוע פשע.
חקירת המשטרה החלה לפני כשנה בעקבות תלונה ולפיה דרש ראש העיר את פיטוריהם מעבודה, או הרחקה מתפקיד של מתנגדיו ושל בני משפחתם, והציב זאת כתנאי להעברת תקציבים למוסדות המעסיקים אותם. במשטרה חושדים כי שלושת מקורביו של ראש העיר, פעלו בשליחותו, כדי לממש את רצונו וכוונותיו.
