מוחמד מג'אדלה: הרשימה המשותפת בתגובה לדיווח שראש השב"כ ביקש לחקור ראשי מפלגות וח"כים ערבים: "זיני ירד מהפסים - לא נאפשר להפוך את הכרעת הציבור הערבי וקולו לאיום ביטחוני. לא נאפשר לנתניהו ולזיני להפוך את קולותיהם של מאות אלפי אזרחים ערבים לאיום ביטחוני ואת נבחריהם לחשודים. הציבור הערבי אינו זקוק לאישור מנתניהו או מראש השב"כ כדי להשפיע על עתידו הפוליטי"
צפו: מספר בתים בקהילה החרדית נפגעו מהסערה
גשמים עזים בפנמה סיטי גרמו נזק לחנויות מבנים ורחובות. חלק מהבתים שנפגעו שייכים ליהודים מהקהילה החרדית. בנס אף אחד לא נפגע. חלונות ודלתות זכוכית של חלק מהמבנים נופצו. תיעוד
גל טרופי גרם ביום רביעי לגשמים עזים עם משבי רוח חזקים שהותירו נזקים רבים למספר מבנים, חנויות וקווי חשמל בחלקים שונים של פנמה סיטי. חלק מהבתים שנפגעו הם בתים בהם מתגוררים משפחות חרדיות. בכמה מקומות בעיר הבירה, בסן אנטוניו, סן מיגליטו, בפואבלו נואבו, ובלאס קומברס, כבה החשמל לשעות ארוכות.
על פי הדיווח בתקשורת המקומית, חלונות ודלתות זכוכית של חלק מהמבנים נופצו, כולל נפילות עצים ועמודי חשמל, כמו גם נזק שנגרם לעסקים באזור סן פרנסיסקו וקוסטה דל אסטה.
גם בקהילה החרדית בעיר סבלו ממזג האוויר הסוער: אתמול כתבה אחת הנשים מהקהילה החרדית בקבוצת השכונה בוואטסאפ: "עכשיו ממש עברה סופה ממש חזקה בפנמה, הסופה ארכה כ-10 דק אך היו נזקים של ממש, לא שמענו על נזקים בנפש, נקווה שלא נשמע".
אחרת כתבה "אף פעם לא חווינו סופה רצינית, בגלל שזה מפרץ ממש פנימי תמיד הסופות דילגו על פנמה. הפחד הוא שאף אחד לא התריע, ואנשים לא ידעו שיש להיכנס לחדרים מוגנים. בניסי ניסים לא היו נפגעים".
