אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
העיתונאי הודיע על התמודדות בפריימריז בליכוד
אל המירוץ בבחירות הפנימיות בליכוד הצטרף ברגע האחרון העיתונאי הוותיק בועז ביסמוט, לשעבר עורך 'ישראל היום' שהודיע על כך בסרטון שפרסם
בדקה ה-99 הצטרף העיתונאי בועז ביסמוט, לשעבר עורך העיתון 'ישראל היום' ולשעבר שגריר ישראל במאוריטניה למירוץ בבחירות הפנימיות במפלגת הליכוד.
ביסמוט הודיע על כך בסרטון שפרסם ברשתות החברתיות, זמן קצר לפני סגירת רשימת המועמדים היום (שני) בשעה 16:00.
בועז כיום בן 58 בעל רקע עיתונאי עשיר, אחרי שעבד בעיתונים הגדולים והנחשבים במדינה 'מעריב', 'ידיעות אחרונות' ו'ישראל היום'. כאשר בין לבין שימש מספר שנים כשגריר ישראל במאוריטניה.
"אחרי שירות נאמן לאזרח כעיתונאי כעורך וכדיפלומט הגיע העת לשרת את הציבור מתנועת הליכוד שתמיד היה הבית הערכי והאידאולוגי שלי", מסר ביסמוט עם הודעתו.

כיום ביסמוט מככב כחבר פאנל בתכנית 'אולפן שישי' ב'ערוץ 12' ומציג את הדעה הימנית ונחשב למגן הימין ונתניהו בתכנית פופולרית שאותה החל להגיש לפני כשלושים שנה ראש ממשלת המעבר יאיר לפיד.
יצוין כי הפעם הפריימריז בליכוד שייערכו ב-10.8 הינם קשוחים מאי פעם, מעל 100 מתמודדים על כ-30 מקומות ריאליים, מאחר ולפי הסקרים מפלגת 'הליכוד' מקבלת 35 מנדטים בממוצע, שכוללים את בנימין נתניהו במקום הראשון ועוד כארבע שריונים שהוא יכול לממש במקומות ריאליים, כך שחברי כנסת מכהנים בוודאי ייפלטו מהרשימה וישובו לעשות לביתם.
