עמית סגל: מסקנה אחת ברורה מהערב: לראשונה אי פעם במילניום הנוכחי בפריימריז בליכוד נתניהו לא האריך הצבעה שעות ההצבעה צומצמו בשעתיים אנשי נתניהו שובצו בדיל של חיים כץ נתניהו הפעם הלך על הדילים, לא על החופשיים. המטרות: ביטן, ברקת, גוטליב
בכיר מח"ש לשעבר: "סעדה משלם מחיר כבד"
בכיר מח"ש לשעבר מגבה את משה סעדה, סגן ראש הארגון לשעבר שחשף את הבעיות במערכת אכיפת החוק ואומר כי הוא "משלם מחיר כבד" וכי "בכירים רבים יוצאים נגדו" | גם קצין יאח"ה לשעבר חושף: "יש פרשיות בעייתיות שעוד לא פורסמו"
הסערה לאחר הראין של משה סעדה, סגן ראש מח"ש לשעבר, במהלכם העיד עדויות קשות על מה שהתרחש במשטרה ובפרקליטות בתקופת רוני אלשיך ושי ניצן, נמשכת.
סעדה קיבל הבוקר (חמישי) גיבוי מצד עו"ד דובי שרצר, לשעבר בכיר במח"ש, שסיפר כי סעדה משלם מחיר כבד, וטען כי אין לכך קשר לשיקוליו להצטרף לפוליטיקה: "אנשים צריכים להעריך את משה סעדה שמשלם מחיר אישי כבד ובעיקר מחיר מקצועי", אמר ל'גלי ישראל'.
"בכירים רבים במערכת יוצאים נגדו. מנסים לצייר לו רווח פוליטי אבל העובדות הן שהוא כבר בעבר בזמן אמת התריע על הדברים". הוסיף.
גם עו"ד פיני פישלר, לשעבר קצין יאח"ה, חיזק ואמר, "סעדה הוא איש שסרגל עקום לידו, הוא משלם מחיר כבד רק בגלל יושרה וחוסר פחד. כל חושף שחיתות יכפישו את שמו".
פישלר חשף כי בנוסף למה שסיפר סעדה, "ישנם פרשות נוספות שסעדה ושרצר עוד לא הוציאו. אגיד ברמז שמדובר בלהב 433. פרשה נוראה שעדיין לא נחשפה".
