מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול
תוספת מעולה לכל ארוחת צהריים, פרוסות תפוחי אדמה דקות במיוחד המתובלות בתערובת של עשבי תיבול ומעניקות לכם מנת פרווה מושלמת וטעימה במיוחד
מתכון לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול / אורלי מוסאי
המצרכים לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול:
- 5 תפוחי אדמה פרוסים דק
- 1/3 כוס שמן
- 1 שום כתוש
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כף תערובת עשבי תיבול
אופן ההכנה לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול:
- מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתוך תבנית
- בקערה מכניסים את כל יתר המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
- מברישים את תפוחי האדמה בתערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
- אופים במשך שעה וחצי עד להשחמה בצדדים.
- מגישים עם אורז ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
