מתכון לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול
תוספת מעולה לכל ארוחת צהריים, פרוסות תפוחי אדמה דקות במיוחד המתובלות בתערובת של עשבי תיבול ומעניקות לכם מנת פרווה מושלמת וטעימה במיוחד
חני לוין | מתכונים 2.8.2022 | 09:14
מתכון לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול / אורלי מוסאי
המצרכים לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול:
- 5 תפוחי אדמה פרוסים דק
- 1/3 כוס שמן
- 1 שום כתוש
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כף תערובת עשבי תיבול
אופן ההכנה לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול:
- מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתוך תבנית
- בקערה מכניסים את כל יתר המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
- מברישים את תפוחי האדמה בתערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
- אופים במשך שעה וחצי עד להשחמה בצדדים.
- מגישים עם אורז ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון