מתכון לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול

תוספת מעולה לכל ארוחת צהריים, פרוסות תפוחי אדמה דקות במיוחד המתובלות בתערובת של עשבי תיבול ומעניקות לכם מנת פרווה מושלמת וטעימה במיוחד

חני לוין | מתכונים 2.8.2022 | 09:14

פרוסות תפוחי אדמה בתנור | צילום: אורלי מוסאי

מתכון לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול / אורלי מוסאי

המצרכים לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול:

  • 5 תפוחי אדמה פרוסים דק
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 שום כתוש
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כף תערובת עשבי תיבול

אופן ההכנה לפרוסות תפוחי אדמה בעשבי תיבול:

  1. מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתוך תבנית
  2. בקערה מכניסים את כל יתר המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
  3. מברישים את תפוחי האדמה בתערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
  4. אופים במשך שעה וחצי עד להשחמה בצדדים.
  5. מגישים עם אורז ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום