סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
וואטסאפ עם פיצ'ר חדש: יאפשר הצצה להיסטוריה של המשתמשים
פיצ'ר חדש של וואטסאפ יאפשר למשתמשים לראות את היסטוריית משתמשי העבר בקבוצות הוואטסאפ, ולמעשה יציג אילו משתמשים הוסרו או עזבו את הקבוצה במהלך החודשיים האחרונים
וואטסאפ תאפשר לראות מי עזב או הוסר מהקבוצות: פיצ'ר חדש של וואטסאפ יאפשר למשתמשים לראות את היסטוריית משתמשי העבר בקבוצות הוואטסאפ, ולמעשה יציג אילו משתמשים הוסרו או עזבו את הקבוצה במהלך החודשיים האחרונים.
במצב הנוכחי המשתמשים שנמצאים בקבוצה יכולים לראות את המשתמשים האחרים בקבוצה, אך אינם יכולים לראות אילו משתמשו היו בעבר בקבוצה ועזבו או הוסרו ממנה.
האפשרות החדשה תאפשר לראות את היסטוריית משתמשי העבר בקבוצות וואטסאפ וזו נוספה לגרסת הבטא 22.16.0.75 של וואטסאפ ל-iOS, כשהיא מופיעה בדמות כפתור "ראה משתתפי עבר" (See Past participants) באפשרויות הקבוצה, המציג את כלל המשתמשים שעזבו או הוסרו מהקבוצה במהלך 60 הימים האחרונים.
באתר "gadgety" מציינים כי למרות שאפשר להתייחס להוספת תצוגת משתתפי העבר בקבוצות כזניח למדי, הוא יכול לספק פתרון ללא מעט משתמשים שדיברו עם משתמש אחר בקבוצה, אך אינם יכולים לאתר אותו עוד בתוכה לאחר שהוא עזב אותה או הוסר ממנה.
בדומה לכל פיצ’ר בטא חדש של וואטסאפ, אין בשלב הזה אפשרות לדעת מתי האפשרות החדשה תהפוך להיות זמינה בצורה רחבה לכלל המשתמשים.
