מתכון לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס

הכי טעים שיש: מתכון נהדר לטורטייה מטוגנת בציפוי חלבי מושלם וממולאת בגבינה צהובה ותירס, מנה מוצלחת שתשאיר אתכם עם טעם של עוד

שולמית שחר | מתכונים 10.8.2022 | 10:16

טורטייה במילוי גבינות ותירס | צילום: שולמית שחר

מתכון לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס / שולמית שחר

המצרכים לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס:

מידות אוניברסליות

  • אריזה של טורטיות קוטר 20

למתבל (ציפוי הטורטייה) :

  • 3 ביצים גודל לארג'
  • 1/3 כוס חלב
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה(אפשר יותר)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 2 כפות שמן

למלית:

  • גבינה צהובה מגורדת
  • קופסת שימורים של תירס מתוק( מסוננת מנוזלים)

אופן ההכנה לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס:

  1. מערבבים היטב בקערה רחבה את מצרכי הרוטב לבלילה מימית ונוזלית ( מלבד הגבינה והתירס)
  2. מחממים מחבת טפלון עם כפית שמן
  3. טובלים את הטורטייה במתבל ומעבירים אותה למחבת
  4. שמים ב1/2 טורטייה גבינה צהובה ותירס בנדיבות ומקפלים את הטורטיה ל2
  5. מוסיפים למחבת עוד טורטייה ועושים את אותה פעולה (מטגנים יחד 2 טורטיות)
  6. מהדקים את הטורטיות מסביב במזלג עד שהקצוות יצמדו זו לזו כדי שהמלית לא תברח (זה קורה אם יש סבלנות)
  7. מטגנים את הטורטיות על להבה נמוכה עד הזהבה מ2 הצדדים
  8. בכל סבב מוסיפים למחבת כפית שמן

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום