מתכון לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס
הכי טעים שיש: מתכון נהדר לטורטייה מטוגנת בציפוי חלבי מושלם וממולאת בגבינה צהובה ותירס, מנה מוצלחת שתשאיר אתכם עם טעם של עוד
שולמית שחר | מתכונים 10.8.2022 | 10:16
מתכון לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס / שולמית שחר
המצרכים לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס:
מידות אוניברסליות
- אריזה של טורטיות קוטר 20
למתבל (ציפוי הטורטייה) :
- 3 ביצים גודל לארג'
- 1/3 כוס חלב
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה(אפשר יותר)
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה
- 2 כפות שמן
למלית:
- גבינה צהובה מגורדת
- קופסת שימורים של תירס מתוק( מסוננת מנוזלים)
אופן ההכנה לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס:
- מערבבים היטב בקערה רחבה את מצרכי הרוטב לבלילה מימית ונוזלית ( מלבד הגבינה והתירס)
- מחממים מחבת טפלון עם כפית שמן
- טובלים את הטורטייה במתבל ומעבירים אותה למחבת
- שמים ב1/2 טורטייה גבינה צהובה ותירס בנדיבות ומקפלים את הטורטיה ל2
- מוסיפים למחבת עוד טורטייה ועושים את אותה פעולה (מטגנים יחד 2 טורטיות)
- מהדקים את הטורטיות מסביב במזלג עד שהקצוות יצמדו זו לזו כדי שהמלית לא תברח (זה קורה אם יש סבלנות)
- מטגנים את הטורטיות על להבה נמוכה עד הזהבה מ2 הצדדים
- בכל סבב מוסיפים למחבת כפית שמן
בהצלחה רבה ובתאבון