מתכון לסלט חצילים מטוגנים בעשבי תיבול

סלט מיוחד וטעים, פרוסות של חציל מטוגנות ומתובלות בתערובת של כוסברה, מיץ לימון, חומץ ושמן ומעניקים לסלט טעם עסיסי ומלא עניין

חני לוין | מתכונים 12.8.2022 | 13:45

חצילים מטוגנים בעשבי תיבול | צילום: המתכונים של ורד כהן

מתכון לסלט חצילים מטוגנים בעשבי תיבול / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לסלט חצילים בעשבי תיבול:

  • 5 שיני שום כתושות
  • 1 חב' כוסברה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 1/2 כוס חומץ
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 חצילים פרוסים לעיגולים

אופן ההכנה לסלט חצילים בעשבי תיבול:

  1. חותכים את החצילים לפרוסות עגולות ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה
  2. בקערה מכניסים את יתר המצרכים ומערבבים היטב לאיחוד.
  3. מניחים שכבה של חצילים מטוגנים בתוך קופסא ומעליהם שופכים מתערובת הכוסברה.
  4. מעל מניחים שכבה נוספת של חצילים ושוב שופכים מהרוטב כך עד לגמר החצילים ומכניסים לקירור עד להגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום