רח"ט מחקר באמ״ן אמר בדיון: ״אנחנו מזהים רצון של חמאס לחדש את המשילות בקו האדום (כלומר בשטח של חמאס) לגייס אנשים ולבצע התעצמות וצריך לשים לב שחמאס עדיין ארגון מאיים״. הרמטכ״ל הסתייג מעט ואמר: אני מבין את האמירה של רח"ט מחקר, היא נכונה כי אלה הכוונות שלהם ולצד זאת אני אומר לך רה״מ - חמאס הוא ארגון מוכרע הוא לא יורה, אנחנו מחסלים לו מחסנים, אנחנו מחסלים לו בכירים ואת מי שעשה את השביעי באוקטובר, הוא לא מגיב, ולכן אפשר להגיד שחמאס הובס (ווינט)
לא רק סנפרוסט: חלקי נחש נמצאו במוצר של חברה נוספת
בשקית שעועית ירוקה קפואה של חברת פרי הגליל נמצאו חלקי נחש | בחברה לא עדכנו את משרד הבריאות | מפרי הגליל נמסר בתגובה: "מדובר בממצא שהתגלה לפני כחודשיים. מאז ועד היום לא התקבלה במפעל כל תלונה רשמית בעניין"
לא רק סנפרוסט: בשקית שעועית ירוקה קפואה של חברת פרי הגליל נמצאו חלקי נחש. "בחדשות 12" פורסם כי לקוחה התלוננה לחברה על הממצא, אך היה לה רק את התמונה לשלוח מאחר והיא התלוננה בדיעבד. בחברה לא עדכנו את משרד הבריאות באירוע, שהתרחש בסמיכות למקרה בסנפרוסט.
כאמור, המקרה ארע בסמיכות למקרה בסנפרוסט, כאשר הוגשה תלונה על מציאת חלקי נחש גם במוצר שעועית ירוקה קפואה של חברת פרי הגליל. הלקוחה דיברה עם החברה והוסיפה שהיא רכשה שעועית ירוקה שלמה מוקפאת ולטענתה מצאה את חלקי הנחש במוצר.
הלקוחה שוחחה עם מנכ"ל החברה, ומכיוון שהתלוננה רק בדיעבד – לא היה לה את המוצר עצמו לשלוח והיא נאלצה לשלוח רק את התמונה. ע"פ הפרסום של חברת החדשות, בחברת פרי הגליל לא עדכנו את משרד הבריאות.
מחברת פרי הגליל נמסר בתגובה לפרסום של "חדשות 12": "מדובר בממצא שהתגלה לפני כחודשיים. מאז ועד היום לא התקבלה במפעל כל תלונה רשמית בעניין, וגם לא נמסר לידנו כל ממצא. אף על פי כן ביצענו במפעל את כל הבדיקות הנדרשות כדי לוודא שלא נפל ליקוי או פגם בתהליך הייצור ובקרת האיכות הקפדניים הקיימים במפעל. מאז ועד היום לא התקבלה כל תלונה בשירות לקוחות בנושא דומה. מכאן שככל ואכן התגלה גוף זר במוצר שלנו, מה שעד היום אין לכך כל הוכחה, מדובר בממצא יחיד ולא מעבר לכך".
