סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
גורמי האכיפה פשטו על תחנת דלק בירושלים
במסגרת הפעילות, נערכה ביקורת בתחנת דלק הפועלת ללא רישיון כחוק באזור תעשייה תלפיות שבדרום העיר זאת בחשד כי בנוסף, במקום מתבצעת מכירת משקאות משכרים ללא רישיון
הבוקר (ראשון) בוצעה פעילות אכיפה משולבת בהובלת שוטרי תחנת מוריה במחוז ירושלים ובה נטלו חלק גורמי אכיפה מרשויות מס הכנסה ומשרד האנרגיה.
במסגרת הפעילות, נערכה ביקורת בתחנת דלק הפועלת ללא רישיון כחוק באזור תעשייה תלפיות שבדרום העיר זאת בחשד כי בנוסף, במקום מתבצעת מכירת משקאות משכרים ללא רישיון.

בנוסף, נלקחו דגימות דלק וסולר ע"י מפקחי משרד האנרגיה, זאת בעקבות חשד כלפי חומרים אלו. כמו כן, בבדיקה ראשונית של נציגי מס הכנסה עלה כי קיימים פערים ברישום ספרים ובמקום אותרו למעלה מ-100,000 ש״ח ללא קבלות או תיעוד. בעלי המקום זומנו בעקבות כך להמשך בירור וחקירה בפני רשויות מס הכנסה.
ממשטרת ישראל נמסר כי ימשיכו לפעול תוך שילוב זרועות כנגד גורמים שונים שעל פי החשד מפרים את החוק ובין היתר מסכנים בכך את שלום הציבור וביטחונו.
