יובל שגב: סמוטריץ': שיהיה ברור - לכל מי שמנסה לעשות פוליטיקה קטנה על גבם של הנופלים והנרצחים ב- 7 באוקטובר - אתם לא מעניינים אותי. מה שכואב לי זה המון אנשים שנפגעים מהעיוות שלכם את דבריי ולהם חשוב לי להבהיר: השאלה שנשאלתי ועליה השבתי היתה מה המעשה הפוליטי החמור יותר - ללכת לממשלה עם חמאס במודע ובמזיד בשל תאוות כבוד ושלטון או ישיבה בממשלה שבמשמרת שלה התרחש טבח נורא שבו חמאס תקפו את מדינת ישראל ורצחו לנו אלפי אנשים. אז כן, ללכת ביודעין לממשלה עם חמאס תוך שקרים והונאה וגניבת קולות זה המעשה החמור ביותר שידעה הפוליטיקה הישראלית. הטבח שביצע חמאס הוא מהנוראים שידענו מאז השואה ואין שום דבר שמשתווה לו. לכם התקשורת - אם אתם מנסים להוציא את דבריי מהקשרם ולזלזל בטבח אתם רשעים ושקרנים.
תיעוד ראשון: אלפים במעמד החופה לנכדת הרבי מגור
אלפי חסידי גור השתתפו אחר הצהריים במעמד החופה לנכדת האדמו"ר מגור • הרחובות הסמוכים נחסמו לתנועה. צפו בתיעוד מהחופה
בחסידות גור חגגו אחר הצהריים (שני) את שמחת נישואי נכדת האדמו"ר מגור, בת לבנו הרה"צ רבי ישראל מנחם אלתר, עם בנו של הנגיד הרב הרשל פלושטניק, ולאחריה נערך טיש לסעודת הבוקר לכבוד השמחה.
במעמד החופה כובד בסידור קידושין האדמו"ר מגור, בקריאת הכתובה הגאון רבי ישראל מאיר לאו, ובברכות כובדו: האדמו"ר מבאיאן, הראשון לציון הגאון רבי יצחק יוסף ועמוד ההוראה הגאון רבי יצחק זילברשטיין.
לאחר מעמד החופה שהתקיימה על פני רחוב ירמיהו מול בית המדרש הגדול שנחסם לתנועה השתתפו אלפי חסידים שפרצו בריקודי שמחה.
צפו בגלריה ראשונה של הצלם שוקי לרר


















