יובל שגב: סמוטריץ': שיהיה ברור - לכל מי שמנסה לעשות פוליטיקה קטנה על גבם של הנופלים והנרצחים ב- 7 באוקטובר - אתם לא מעניינים אותי. מה שכואב לי זה המון אנשים שנפגעים מהעיוות שלכם את דבריי ולהם חשוב לי להבהיר: השאלה שנשאלתי ועליה השבתי היתה מה המעשה הפוליטי החמור יותר - ללכת לממשלה עם חמאס במודע ובמזיד בשל תאוות כבוד ושלטון או ישיבה בממשלה שבמשמרת שלה התרחש טבח נורא שבו חמאס תקפו את מדינת ישראל ורצחו לנו אלפי אנשים. אז כן, ללכת ביודעין לממשלה עם חמאס תוך שקרים והונאה וגניבת קולות זה המעשה החמור ביותר שידעה הפוליטיקה הישראלית. הטבח שביצע חמאס הוא מהנוראים שידענו מאז השואה ואין שום דבר שמשתווה לו. לכם התקשורת - אם אתם מנסים להוציא את דבריי מהקשרם ולזלזל בטבח אתם רשעים ושקרנים.
קרית ויז'ניץ: מרת זהרה ע"ה נמצאה ללא רוח חיים
אישה שחיה לבדה בקרית ויז'ניץ בבני ברק ועבדה כמזכירה בארגון ס.ל.ה. נפטרה בביתה, רק כעבור מספר ימים גילו כי היא לא עונה לטלפונים. הקנאים חששו לנתיחה כשלא הייתה דרישה כזאת | כל הפרטים
טרגדיה בבני ברק: אמש נמצאה ללא רוח חיים בביתה האישה מרת זוהרה קסבי ע"ה, בת 63 שהתגוררה ברחוב אהבת שלום בקרית ויז'ניץ בעיר.
לפני עשרות שנים חזרה בתשובה וניהלה אורח חיים חרדי לחלוטין. היא הייתה מקורבת לרעייתו של הגאון רבי שלמה אדלשטיין אותה החשיבה לרבנית שלה, והתייעצה עמה תמיד ואף התארחה בביתה.
לפרנסתה שימשה כמזכירה בארגון ס.ל.ה (סמינר ללימודי היהדות בבני ברק) והייתה אישה צנועה המוכרת בקרית ויז'ניץ בבני ברק.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי לאחר שאחותה ניסתה כמה ימים להתקשר ולא ענתה לה היא פנתה למשטרה שיבדקו מה שלום אחותה. הכוחות שהגיעו למקום פרצו לבית וגילו כי היא נפטרה ככל הנראה כבר לפני מספר ימים.
מתנדבי זק"א ת"א הוזעקו למקום וטיפלו בנפטרת ע"ה ובממצאים הרבים במקום. בעקבות הקושי לזיהוי הגופה במקום הועברה הגופה למכון לזיהוי וודאי ובזמן הקרוב היא תשוחרר לקבורה בבית העלמין ליד נתניה שם מתגוררים ילדיה.
בקווים של הקנאים התפרסמה הודעה על רצון מצד המשטרה לבצע ניתוח שלאחר המוות בנפטרת (דבר שכלל לא היה על הפרק) קבוצת קנאים התחילה להתאסף במקום ולאחר שיחה בין הגאון ר' דוד שמידל יו"ר 'אתרא קדישא' לקמב"ץ זק"א ת"א יחיאל גולדמן שהבהיר לו את דרישת המשטרה הורה הרב דוד שמידל שאין כל חשש לניתוח שלאחר המוות ואין צורך בהפגנות והוסיף כי הוא סומך על הרב יעקב ברטלר חתנו של הגאון רבי שלמה אדלשטיין ואם הוא נמצא בשטח הוא סומך עליו, וכך התבטלה ההפגנה.
תהא נשמתה צרורה בצרור החיים.
