סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
פיגוע דריסה בחווארה: המחבל נוטרל במקום
חייל צה"ל נפצע לפני זמן קצר באורח קל בפיגוע דריסה בחווארה מדרום לשכם. כוחות צה"ל במקום השיבו אש ופצעו את הדורס באורח אנוש והצירי התנועה נחסמו במטרה לאפשר את פיזור הכוחות באזור ולחקור את האירוע
צעיר נפצע קל בפיגוע דריסה בחווארה. לוחמים פתחו באש לעבר המחבל שפגע בצעיר עם רכבו בצומת עינבוס שבחווארה ונטרלו אותו. בעקבות הפיגוע נחסמו הכניסות והיציאות מחווארה.
מדובר צה"ל נמסר: התקבל דיווח לפני זמן קצר על פיגוע דריסה סמוך לכפר חווארה שבמרחב החטיבה המרחבית שומרון. המחבל נוטרל. הפרטים בבדיקה.
כזכור, לפנות בוקר ירו מחבלים לעבר היישוב הר ברכה בשומרון. לא היו נפגעים. בסריקות של צה"ל בניסיון לאתר את היורים נמצאו עשרות תרמילים.
