רח"ט מחקר באמ״ן אמר בדיון: ״אנחנו מזהים רצון של חמאס לחדש את המשילות בקו האדום (כלומר בשטח של חמאס) לגייס אנשים ולבצע התעצמות וצריך לשים לב שחמאס עדיין ארגון מאיים״. הרמטכ״ל הסתייג מעט ואמר: אני מבין את האמירה של רח"ט מחקר, היא נכונה כי אלה הכוונות שלהם ולצד זאת אני אומר לך רה״מ - חמאס הוא ארגון מוכרע הוא לא יורה, אנחנו מחסלים לו מחסנים, אנחנו מחסלים לו בכירים ואת מי שעשה את השביעי באוקטובר, הוא לא מגיב, ולכן אפשר להגיד שחמאס הובס (ווינט)
סכנה לילדים ופעוטות: זה הצעצוע שיכול לגרום לסתימת מעיים
בשל אי עמידת המוצר בתקן הבטיחותי, קיימת סכנת בליעה על ידי ילדים קטנים ופעוטות, אשר עלול להוביל לחנק, סתימת מעיים ופגיעה במערכת העיכול ובתפקוד איברים פנימיים
חברת "אניגמה מוצרי פופ ומתנות בע״מ" ח.פ 511874828 קוראת לציבור לפעול למניעת סיכון במוצר רינגרס טבעות אצבע מגנטיות למשחק.
בשל אי עמידת המוצר בתקן הבטיחותי, קיימת סכנת בליעה על ידי ילדים קטנים ופעוטות, אשר עלול להוביל לחנק, סתימת מעיים ופגיעה במערכת העיכול ובתפקוד איברים פנימיים.

בבדיקה שערך הממונה על התקינה באמצעות מכון התקנים נמצא כי המוצר לא עומד בדרישות התקן הרשמי ת"י 562 - בטיחות צעצועים, החל עליו ועלול לסכן את המשתמשים בו.
החברה קוראת למחזיקים במוצר זה להפסיק להשתמש בו ומוזמן להחזירו לצורך החלפתו או קבלת פיצוי כספי.
לפרטים נוספים, הנחיות וסיוע ניתן ליצור קשר עם חברת אניגמה בטלפון: 09-8943340
