שרון קנובליך: מעצרה של החשודה בגנבת כרטיסי אשראי מקשישה ניצולת שואה הוארך עד יום ראשון. בדיון בבית המשפט עלה כי החקירה עוסקת בלפחות שתי מתלוננות שונות ובשני אירועים שאירעו במהלך חודש יולי. במהלך החיפוש בביתה נתפסו כרטיסי אשראי של אנשים נוספים, והמשטרה בודקת אם קיימים קורבנות נוספים
גל המחאות באיראן: חמינאי מאשים את ישראל
חמינאי אמר בנאום פומבי כי המחאות אינן תוכננו או בוצעו על ידי "איראנים רגילים", אלא על ידי "ארצות הברית והמשטר הציוני". ארגון זכויות אדם: "עד כה נהרגו 133 בני אדם ברחבי איראן"
המנהיג העליון של איראן, עלי חמינאי, הופיע היום (שני) בפומבי לראשונה מאז פרוץ מחאת החיג'אב במדינה והתייחס למותה של הצעירה מהסא אמיני שהצית מחאות חריפות במדינה, וטען כי מדובר בתקרית "ששברה את ליבו עמוקות".
בהתייחסו למהומות עצמן הפנה המנהיג העליון אצבע מאשימה כלפי ישראל וטען כי הן אינן תוכננו או בוצעו על ידי "איראנים רגילים", אלא על ידי "ארצות הברית והמשטר הציוני". לדבריו, "כמה אנשים גרמו לחוסר ביטחון ברחובות".
כוחות הביטחון באיראן התעמתו אתמול עם סטודנטים בקמפוס אוניברסיטת שריף שבטהראן, מוסד שבאופן מסורתי עולה לכותרות בתקופות של מתיחות בין האזרחים למשטר באיראן. כך דיווחו כלי תקשורת באיראן.
לפי ארגון זכויות האדם Iran Human Rights שמושבו בנורווגיה, "עד כה נהרגו 133 בני אדם ברחבי איראן", כולל יותר מ-40 בני אדם שמתו בעימותים בשבוע שעבר בזאהדן, בירת מחוז סיסתאן ובלוצ'סתאן.
