דובר צה״ל: בהמשך להתרעות שהופעלו לפני זמן קצר על חדירת כלי טיס עוין במרחב אביבים, מדובר בזיהוי שווא. באירוע נוסף, חיל האוויר יירט לפני זמן קצר מטרה אווירית חשודה שזוהתה במרחב בו פועלים כוחות צה"ל בדרום לבנון. על פי מדיניות, לא הופעלו התרעות. כמו כן, ארגון הטרור חיזבאללה שיגר בשעות האחרונות מספר רקטות לעבר כוחותינו בדרום לבנון. הרקטות נפלו בסמוך לכוחות, אין נפגעים לכוחותינו.
6 סוכות עלו באש כליל במהלך החג בשכונות בירושלים
שש סוכות עלו באש במהלך החג בשכונות ירושלים. 5 בשכונת נווה יעקב כולן נשרפו כליל. סוכה נוספת התלקחה בבית ישראל | בחסדי שמים לא היו נפגעים בנפש | מהחקירה עולה כי השריפות התלקחו מנרות
6 סוכות בשכונות ירושלים עלו באש במהלך החג, ככל הנראה מנרות חג שהתלקחו, בחסדי השם ללא נפגעים בנפש
בליל החג לקראת השעה 19:00 התקבל דיווח בכבאות הצלה על שריפה שאוחזת בחמש סוכות שנשרפו כליל באש בשכונת נווה יעקב בצפון ירושלים. שלושה צוותים של כבאות והצלה פעלו במקום וכיבו את האש. האירוע הסתיים ב"ה ללא נפגעים בנפש מלבד נזק לרכוש.
גם בשכונת בית ישראל בירושלים בשעות הצהריים של החג שריפה החלה להשתולל בסוכה שברחוב הרב יצחק בלזר, מהסוכה הוצאה אישה קשישה במצב טוב, וכוחות של כבאות והצלה כיבו את השריפה.
גם בנוה יעקב וגם בבית ישראל השריפות נגרמו ככל הנראה מנרות שהושארו בסוכה ללא השגחה או הודלקו במקום לא בטיחותי.


