פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
חשד לפיגוע דריסה: פלסטיני דהר לעבר כוחות הביטחון
פלסטיני שנהג ברכב בעל לוחית זיהוי ישראלית דהר לעבר כוחות הביטחון והתנגש בעמדה ממוגנת בכניסה למעבר ריחן מצידו הישראלי. הוא נפצע באורח לא ידוע, אולם באורח נס אין נפגעים נוספים מהצד הישראלי | לא בוצע ירי לעברו
במשרד הביטחון עדכנו כי במהלך השבת אירע חשד לניסיון פיגוע דריסה במעבר ריחן במערב ברטעה שביהודה ושומרון. על פי הודעת המשרד, פלסטיני בעל רכב פרטי שהגיח במהירות תוך כוונה לפגוע במאבטחים היה מעורב בתאונה עצמית, ובמקום לבצע את זממו ולהתנגש במאבטחים העומדים במעבר, הוא התנגש בעמדת האבטחה.
על פי ההודעה, הנהג הפלסטיני נפצע בניסיון הדריסה באורח קל ולאחר שהחיילים וידאו שלא נשקף ממנו סכנה הוא נעצר. איש מכוחות צה"ל לא נפגע באירוע.
במשרד הביטחון בודקים את האירוע, על פי הודעתם, הרכב היה בעל לוחית זיהוי ישראלית והתנגש כאמור בעמדה ממוגנת של מעבר ריחן, אך בכניסה מצידו הישראלי.
