עמית אטיאס: חברי האופוזיציה בוועדת דיסטל לחוק השידורים, פנו שוב ליועמ"שית הכנסת ודרשו את התערבותה המיידית בעבודת הוועדה. הם שבו והדגישו במכתב כי מי שמנהל את הישיבות בפועל הוא שר התקשורת קרעי, מוביל הצעת החוק
זעם באוקראינה: ישראל לא שלחה נציג לכנס בקרואטיה
כנס שעסק בשלילת הלגיטימציה הרוסית לכיבוש וסיפוח חצי האי קרים התקיים בקרואטיה, אך יו"ר הכנסת מיקי לוי, שהוזמן לכנס, לא השתתף בו עקב הבחירות בישראל, והאוקראינים זועמים על כך. "בגלל אילוצי לוחות זמנים בארץ"
אוקראינה כועסת על ישראל כי לא שלחה נציג לכנס בקרואטיה העוסק בשלילת הלגיטימציה לכיבוש הרוסי של חצי האי קרים. כך דווח הבוקר עמיחי שטיין בתוכנית הבוקר הזה בכאן רשת ב. בכנס השתתפו נציגים ויושבי ראש מפרלמנטים מרחבי העולם במסגרת פלטפורמת קרים, יוזמה מדינית אוקראינית המתנגדת לסיפוח הרוסי של חצי האי.
על פי הדיווח, יו"ר הכנסת, מיקי לוי הוזמן על ידי גורמים אוקראינים רשמיים אך לא הגיע לכנס. מלשכתו נמסר כי הסיבה להיעדרותו היא הבחירות. "למרות ההזמנה לכנס, יושב ראש הכנסת לא יוכל להשתתף בו כשבוע לפני הבחירות בגלל אילוצי לוחות זמנים בארץ".
גורמים אוקראינים אמרו לכאן חדשות כי הם זועמים על העובדה שישראל לא השתתפה בכינוס, והדבר מעורר אצלם תהיות לגבי אמירתם כי "ישראל בצד הנכון של ההיסטוריה". בשבועות האחרונים הביעו בכירים אוקראינים אכזבה מכך שלא זכו לתמיכה צבאית מישראל. שגריר אוקראינה בישראל אף טען: "איראן מנסה את הכטב"מים ההתקפיים שלה באוקראינה, ובסוף זה יופנה נגד ישראל".
