אלינור שירקני קופמן: דוברות המשטרה: היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה) בלהב 433, סיימה את חקירתה בעניינם של יו"ר לשכת עורכי הדין לשעבר, עו"ד אפי נווה ונשיא בית המשפט המחוזי תל אביב לשעבר, איתן אורנשטיין החקירה, שלוותה על ידי פרקליטות מיסוי וכלכלה התמקדה בחשד לקיומה של מערכת יחסים שוחדית לכאורה בין השניים. עפ"י החשד, פעל עו"ד נווה לקדם את מינויו של אורנשטיין לתפקיד נשיא בית המשפט המחוזי תל אביב וזאת בתמורה להעברתה של השופטת דליה גנות מתפקידה כשופטת במחלקת הנזיקין בבית המשפט בתל אביב. עם סיומן של פעולות החקירה, הועבר מלוא חומר החקירה לעיון והחלטה של פרקליטות מיסוי וכלכלה.
האות של בן גביר הוחלפה; עוצמה יהודית: "שקד מנסה לפגוע בימין"
בשעות האחרונות נשלחו אסמסים מטעם מפיץ אנונימי בשם אחד המטות להעלאת אחוז ההצבעה בימין בו קראו להצביע למפלגת 'עוצמה יהודית', אלא שבמקום לכתוב לשים את האות ט' - טענו שהאות שלו היא ב', של שקד | יו"ר המפלגה עתר לוועדת הבחירות והאשים: "שקד לא עוברת את אחוז החסימה ומנסה להפיל את הימין"
הערב (שלישי), בשעות האחרונות לסגירת הקלפיות הופצו הודעות למצביעים פוטנציאלים, בהן הוחלפה האות שעל הפתק של 'עוצמה יהודית'. לטענת יו"ר המפלגה בן גביר, שקד היא אחראית לכך.
באסמים שהוצפו מטעם 'V22', שמו של אחת המטות שפועל להעלאת אחוז ההצבעה בימין, נקראים המצביעים להצביע לאיתמר בן גביר - אך האות שנכתבה היא ב', של 'הבית היהודי', ולא ט' שהיא של 'עוצמה יהודית' ו'הציונות הדתית'. בשתי המפלגות מאשימים את יו"ר הבית היהודי בהצפת ההודעה.
בעקבות כך, בן גביר הגיש נגד שקד תלונה במשטרה והגיש נגדה עתירה דחופה לוועדת הבחירות. "איילת שקד מנסה בשארית כוחותיה לפגוע בגוש הימין - ומפיצה כעת הודעות פייק לפיו פתק הבחירות של עוצמה יהודית הוא הפתק שלה", הוא מסר. "זהו שקר מוחלט. שקד לא עוברת את אחוז החסימה ומנסה להפיל את הימין, כפי שעשתה בשנה האחרונה".
במפלגת 'הבית היהודי' מכחישים: "נבהיר כי ההודעות מטעם V22 אשר עולה מהן כי מי שרוצה להצביע לבן גביר שיצביע ב׳ - אינן מטעם הבית היהודי", לשון התגובה.
