אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
טרגדיה: הילד מרדכי עמר ז"ל נפטר מהמחלה
בשורה עצובה וקשה בבני ברק: הילד מוטי עמר ז"ל בן 6 וחצי בלבד, תלמיד תלמוד תורה 'משכנות יעקב' נפטר מהמחלה הקשה שקיננה בגופו. הלוויתו בצהריים מביתו בבני ברק
טרגדיה קשה הבוקר בבני ברק: הילד מרדכי עמר ז"ל בן 6 וחצי בלבד, נפטר הבוקר לאחר שחלה במחלה הקשה והנוראה בשנתיים האחרונות.
מוטי ז"ל פונה תוך כדי פעולות החייאה לבית החולים, רבים התפללו בתקופה האחרונה לרפואתו של מרדכי בן רחל אך למגינת לב הוא נפטר לבית עולמו.
מוטי ז"ל בנו של יבלחט"א הרב יעקב עמר, למד בתלמוד תורה 'משכנות יעקב', היה ילד יקר שפניו היו מאירים, והיה אהוב על כל חבריו. בשנה שעברה אף זכה להכנס למעונו של מרן שר התורה הגר"ח קנייבסקי זצ"ל שברכו.
הלוויתו תתקיים בשעה 13:45 בצהריים מביתו רחוב עזרא 57 בשכונת מעונות ויז'ניץ בבני ברק ובשעה 15:30 בבית העלמין ירקון שם ייטמן. מתנדבי זק"א ת"א עומדים לצד המשפחה ומסייעים בכל הנדרש.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.
מוטי ז"ל מתברך אצל מרן שר התורה הגר"ח קנייבסקי זצ"ל

