מיכאל שמש: פרסום ראשון במהדורת ׳כאן חדשות׳: ״הטעות״ של לאריג׳אני לפי מקורות המעורבים בפרטים ההופעה הפומבית של עלי לאריג׳אני ביום שישי סייעה לקבלת ההחלטה לחסל אותו תזכורת חשובה: לצד לאריג׳אני הופיעו שורה ארוכה של בכירים איראניים ברחובות טהרן בהם הנשיא פזשכיאן - בהפגנות יום ירושלים האיראני. האם הם יהיו הבאים בתור?
בית הנשיא: הרצוג יחל סבב ההמלצות ברביעי
נשיא המדינה יצחק הרצוג יחל ביום רביעי הקרוב, את סבב ההתייעצויות להרכבת הממשלה עם כלל הסיעות שנבחרו לכנסת | לאחר מכן, יקיים הרצוג שיח עם המועמדים המומלצים על ידי הסיעות לקבלת המנדט להרכבת הממשלה
מנכ"ל בית הנשיא אייל שויקי שלח הבוקר מכתבים רשמיים לנציגי הסיעות והודיעם כי נשיא המדינה יצחק הרצוג יחל ביום רביעי את סבב ההתייעצויות עם כלל הסיעות שנבחרו לכנסת, לטובת הטלת מלאכת הרכבת הממשלה.
בתום הסבב יודיע הרצוג על הטלת המנדט על בנימין נתניהו ששואף להקים ממשלה בתוך כשבוע וחצי, עד להשבעת הממשלה ביום רביעי הבא
מנכ״ל בית הנשיא שויקי אמר: "עם קבלת התוצאות הרשמיות של הבחירות לכנסת ה-25, ביום רביעי, יחל נשיא המדינה יצחק הרצוג לקיים סבב התייעצויות עם נציגי הסיעות שנבחרו לכנסת, ולאחריו יקיים שיח עם המועמדים המומלצים על ידי הסיעות לקבלת המנדט להרכבת הממשלה.
הליך ההתייעצויות הקבוע בחוק, יועבר בשידור חי מבית הנשיא, ובסיומו יודיע הנשיא יצחק הרצוג על המועמד שעליו יטיל את מלאכת הרכבת הממשלה".
