מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
ירושלים נצורה בעקבות הפיגוע: הנהגים מוזהרים מעומסים • מפת החסימות
כוחות משטרה רבים שוטפים הבוקר את ירושלים ונעמדים בכל הצמתים המרכזיות ובתחנות האוטובוסים במטרה להחזיר את תחושת הביטחון ולהשליט סדר בתנועה | בעקבות הפיגוע, נחסם לתנועה כביש 1 מנהרת הארזים למערב
הבוקר הקשה בבירה נמשך כל העת בתפילה להחלמת הפצועים מהזירות השונות בכניסה לירושלים ובצומת רמות, כוחות משטרה רבים הוזעקו לזירות ופתחו בסריקות בתחנות אוטובוס נוספות.
בעקבות פעילות המשטרה ופינוי הפצועים, במשטרה מעדכנים את ציבור הנהגים על עומסי תנועה כבדים ומבקשים ממי שיכול שלא יתקרב לאיזור הבירה.
על פי הודעה המשטרה:
