פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
ראש הממשלה הפלסטיני מאשים: ישראל מאיימת בבצורת
ראש הממשלה הפלסטיני, מוחמד אשתייה מאשים את ישראל כי היא גונבת 600 מיליון מ"ק מי תהום פלסטינים, ומאיימת בבצורת מוחלטת על ים המלח בגלל פעולותיה
ראש הממשלה הפלסטיני, מוחמד אשתייה, השיק אתמול (ראשון) את פעילותה של ועידת המים הערבית הרביעית שאורגנה על ידי פלסטין תחת הסיסמה "ביטחון מים ערבי - לחיים, פיתוח ושלום".
ראש הממשלה אמר בעת ההשקה כי "המים בעולם הערבי הם עניין מדיני וכלכלי המצריך חזון אסטרטגי כיוון שהוא קשור לביטחון המים הערבי, וארצנו עומדת בפני אתגר אמיתי בנוגע למיעוט משאבי המים שלה וחשיפתה לגניבות".
בנוסף האשים אשתייה כי ישראל גונבת 600 מיליון מ"ק מי תהום פלסטינים, ומפנה אותם לערים ולהתנחלויות והוסיף: "ים המלח מאוים במוות ובבצורת מוחלטת עד שנת 2044, בשל הצעדים הישראליים נגדו, מהסטת משאבי המים שלו ומדלדול יכולותיו, לרבות מינרלים ומלחים המופקים על ידי חברות ישראליות".
