דורון קדוש: דיווח מאוד מעניין הלילה באל-ג׳זירה: ישראל תקפה בעומק שטח סוריה - בנמל התעופה הצבאי אבו א-דהור באזור אידליב בצפון סוריה. נמל התעופה הצבאי הזה נמצא 300 ק״מ משטח ישראל - ו-60 ק״מ בלבד מגבול סוריה-טורקיה. לפי הדיווח, הותקפו ב-4 טילים מסלולי ההמראה של נמל התעופה. לא נמסרו פרטים נוספים ולא ברור האם דבר נוסף נפגע על הקרקע - או שהתקיפה כוונה רק אל מסלולי ההמראה. בישראל לא מתייחסים לדיווחים.
פעיל הימין חזר לטוויטר: "להפסיק את הצנזורה השמאלנית"
פעיל הימין הקיצוני בנצי גופשטיין הודיע על חזרתו לרשת החברתית, לאחר שנחסם לפני כשנה, בעקבות העובדה שהרשת בבעלותו של איש העסקים אלון מאסק. יו"ר ארגון להב"ה: "אני קורא לאילון מאסק לשמור את חופש הביטוי גם בישראל"
יו"ר ארגון להב"ה בנצי גופשטיין, הנחשב לפעיל ימין קיצוני, חזר היום (שלישי) לרשת החברתית "טוויטר", ופתח חשבון חדש לאחר שחשבונו הקודם נחסם לפני כשנה.
לאחר שרכש אילון מאסק את טוויטר ולאור הצהרתו כי יעניק חופש ביטוי לכולם, יו"ר להב"ה בחר לבחון האם יעמוד מאסק בהבטחתו ויפסיק את הטלת הצנזורה עליו.

כזכור, גופשטיין נחסם בעבר בטוויטר, בפייסבוק, בטיקטוק, באינסטגרם ואפילו בוואצאפ לאחר שנרכשה ע"י חברת פייסבוק. עד כה פעל גופשטיין בערוץ הטלגרם, המקום היחיד שבו לא הושתק, וכעת מקווה שלא ישתיקו את דעתו בעידן אילון מאסק.
גופשטיין מסר בתגובה: "אני קורא לאילון מאסק לשמור את חופש הביטוי גם בישראל. הגיע הזמן להפסיק את הצנזורה השמאלנית על כל מי שלא מתיישר עם השמאל".
