סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
רכבת ישראל שוב מבטלת נסיעות: אלו התחנות המבוטלות
רכבת ישראל הודיעה הבוקר על הפסקה זמנית של תנועת הרכבות בתחנות מסוימות במרכז הארץ, בשל תקלת איתות. כמו כן, עיכובים ושינויים בתנועת הרכבות צפויים באיזור המרכז גם בתחנות הפעילות
ברכבת ישראל עדכנו הבוקר (חמישי) כי עקב תקלת איתות - הופסקה זמנית תנועת הרכבות בין תחנות בני ברק ותל אביב. בעקבות התקלה, לתחנת בני ברק הוזמנו היסעים. ברכבת ישראל עדכנו כי ייתכנו עיכובים ושינויים בכל תחנות המרכז - עד לתיקון התקלה.
ברכבת ישראל הוסיפו כי לנוסעים מתחנות טבעת השרון (פ"ת, ראש העין כפ"ס, הוד השרון, רעננה) מומלץ לנסוע לתחנת הרצליה, לבצע בה החלפת רכבות, ולהמשיך ליעדם.
זו הפעם השנייה בתוך 6 ימים שמתרחשת אותה התקלה. בצאת שבת, תנועת הרכבות ברחבי הארץ בהן: הרצליה-תל אביב-ירושלים יצחק נבון -בוטלה לחלוטין. בתחילה נמסר כי שעת יציאת הרכבות הראשונות תידחה לשעה 21:00 לערך, ומאוחר יותר הוחלט על ביטולן. מעדכון שהתקבל מרכבת ישראל נמסר כי הצוותים הצליחו להתגבר על התקלה, וכי מחר צפויה תנועת הרכבות לפעול כסדרה.
