פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
סקר: מי האשם בעיכוב הקמת הממשלה
נתניהו ממשיך במשא ומתן עם השותפות הקואליציוניות. ובינתיים סקר שנערך בדק את מי מאשים הציבור בכך שחודש וחצי מאז הבחירות טרם הוקמה ממשלה
המשא ומתן הקואליציוני נמשך אל תוך עשרת ימי הארכה שקיבל ראש הממשלה המיועד בנימין נתניהו מנשיא המדינה יצחק הרצוג לאחר שנתניהו כתב "עדיין נותרו סוגיות בתחום התפקידים שלא סוכמו, ומשום שכל הסיעות האמורות דורשות חתימה על הסכמים קואלציונים מלאים כתנאי לחלוקת התפקידים בממשלה. הסכמים אלה כוללים התייחסות לסוגיות עקרוניות רבות ומורכבות".
סקר שערך אתר 'מעריב' בדק את מי מאשים הציבור מדוע עדיין לא קמה ממשלת ימין? 54.7% הצביעו כי הליכוד והעומד בראשה, ראש הממשלה המיועד בנימין נתניהו, אשמים בכך שממשלת הימין עדיין לא קמה.
10% בלבד הצביעו כי המפלגות החרדיות הן אשמות בכך שהממשלה עוד לא קמה, 30.1% שלחו אצבע מאשימה לכיוונו של יו"ר הציונות הדתית, חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ', ו-5.7% בלבד, הצביעו כי יו"ר עוצמה יהודית, חבר הכנסת איתמר בן גביר, הוא האשם לכך שממשלת הימין עדיין לא קמה.
ומתי נראה לכם תושבע סוף סוף הממשלה? לדברי השר המיועד ח"כ שלמה קרעי בראיון אמש ל'ערוץ 14': "כפי שנראה כרגע במהלך חג החנוכה יגיד נתניהו "עלה בידי" והשבעת הממשלה ביום שני נר שמיני של חנוכה".
