יובל שדה: תקציב 2026 שאושר כולל קיצוץ רוחבי של 5% בתקציב של כל משרדי הממשלה. חלק מהמשרדים קיבלו תוספת ולכן לא יסבלו מהקיצוץ. המשרדים שקיבלו תוספת תקציבית כוללים את המשרד לביטחון לאומי, משרד השיכון ומשרד הפנים. תקציב מנהלת תקומה הוחרג מהקיצוץ
הליכוד הכריע: אוחנה יו״ר הכנסת, אופיר כץ יו״ר הקואליציה
הליכוד הצביעה פה אחד בעד מועמדותו של אמיר אוחנה ליו"ר הכנסת. מחר תצביע מליאת הכנסת על מועמדותו, לפני שייכנס באופן רשמי לתפקיד
לראשונה מאז הבחירות לפני למעלה מחודש סיעת הליכוד התכנסה כדי להכריע על חלק מהתפקידים בכנסת ה-25, ושאר התפקידים יחולקו בשעות הקרובות.
הסיעה הצביעה פה אחד על אמיר אוחנה לתפקיד יושב ראש הכנסת, ועל אופיר כץ לתפקיד יושב ראש הקואליציה הבאה.
קודם ההצבעה הודיע חבר הכנסת דני דנון כי הוא יעלה את מועמדתו לתפקיד יושב ראש הכנסת מול אמיר אוחנה, אלא שקודם ההצבעה הוא הודיע כי הוא מסיר את מועמדתו.
