אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
שעות אחרי החיסון, בן 30 התמוטט והלך לעולמו
משרד הבריאות פתחו בחקירת מקרה יוצא דופן אמש בנס ציונה שבו בן 30 התמוטט ומת במרפאה, שעות אחרי שקיבל בה חיסון נגד אומיקרון | הצעיר סבל מהרבה גורמי סיכון כמו סוכרת והשמנת יתר ונבדק אם יש קשר
אסון: צעיר בשנות ה-30 לחייו, התמוטט והלך לעולמו אמש (חמישי) לאחר שקיבל חיסון מותאם אומיקרון בקופת חולים 'כללית' בנס ציונה.
לפי בדיקה ראשונית של המשטרה, מדובר ככל הנראה באירוע רפואי אחר חיסון, ואין חשד לפלילים. המנוח הועבר למכון לרפואה משפטית, שם יבדקו אם קיים קשר בין החיסון למותו. כך דווח ב'כאן חדשות'.
האירוע התרחש במרפאת 'כללית' ברחוב ביאליק בעיר. הצעיר קיבל חיסון מותאם אומיקרון באותה המרפאה וחזר לאחר כמה שעות כשהוא חש ברע. צוות המרפאה הזמין ניידת טיפול נמרץ, העניק בינתיים טיפול רפואי כראשוני והחל בהחייאה. כל המאמצים להצילו לא צלחו והצוותים נאלצו לקבוע את מותו.
ב'כללית' דיווח למשרד הבריאות שבודק את נסיבות המוות של הצעיר שסבל מהרבה גורמי סיכון כמו סוכרת והשמנת יתר.
