אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
מתכון לדג סלמון ברוטב אדום ובציפוי קריספי
מתכון מוצלח קליל ומהיר לדג סלמון עם גרגירי חומוס ברוטב עגבניות משובח ובציפוי של פירורי לחם המעניקים קריספיות מיוחדת לדג עסיסי וטעים
מתכון לדג סלמון ברוטב אדום ובציפוי קריספי / חני לוין
המצרכים לדג סלמון ברוטב אדום ובציפוי קריספי:
- 1 דג סלמון שטוף הייטב
- 1 קופסת חומוס גרגירים
- פירורי לחם
לרוטב:
- 1 כוס קטשופ
- מלח
- פפריקה
- פלפל שחור
- גריל דג
- תבלין לפרגיות
- תבלין על האש
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כוס מים רותחים
אופן ההכנה לדג סלמון ברוטב אדום ובציפוי קריספי:
- מניחים את הסלמון על תבנית אפייה
- מפזרים סביבו את גרגירי החומוס
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הרוטב ומערבבים היטב
- שופכים על הדג והגרגירי החומוס את הרוטב ורואים שהדג מצופה הייטב מכל הכיוונים
- מפזרים מעל הדג פירורי לחם ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים 13 דקות בדיוק. (לא מכסים את ההתבנית)
- מוציאים מהתנור ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
