יובל שדה: תקציב 2026 שאושר כולל קיצוץ רוחבי של 5% בתקציב של כל משרדי הממשלה. חלק מהמשרדים קיבלו תוספת ולכן לא יסבלו מהקיצוץ. המשרדים שקיבלו תוספת תקציבית כוללים את המשרד לביטחון לאומי, משרד השיכון ומשרד הפנים. תקציב מנהלת תקומה הוחרג מהקיצוץ
הח"כ הוותיק ב'יש עתיד' מודיע: "פורש מהכנסת לפסק זמן"
מתקשה למצוא את מקומו באופוזיציה? ח"כ יואל רזבוזוב שמכהן בכנסת מטעם יש עתיד מאז שנת 2013 הודיע כי יפרוש בסוף החודש הלועזי מהכנסת לפסק זמן
חבר הכנסת יואל רזבוזוב, מי שכיהן עד לא מזמן כשר התיירות ומכהן בכנסת מאז הקמת מפלגת 'יש עתיד', מודיע הערב (שני) על פרישה מהחיים הפוליטיים לפסק זמן.
"אחרי 15 שנה כשליח ציבור, בהן שימשתי כשר התיירות בממשלת ישראל, כחבר כנסת וכיו"ר ועדת הקליטה והעלייה, ולפני כן כחבר מועצת העיר נתניה, החלטתי לקחת פסק זמן מהחיים הציבוריים, ובסוף החודש אתפטר מהכנסת", הודיע הערב.

חבר הכנסת רזבוזוב, בן ה-42 הודה לראש הממשלה לשעבר, ראש האופוזיציה, יאיר לפיד "על שנתן לי את ההזדמנות, התמיכה, הליווי, העצה הטובה, החברות ואת הדרך לעבוד לטובת מדינת ישראל ולטובת אזרחי ישראל".
את מקומו בכנסת תתפוס שלי מירון שהוצבה במקום ה-25 ברשימה לכנסת, במערכת הפוליטית מעריכים כי בשבועות הקרובים יצטרפו ח"כים נוספים אל רזבוזוב, בין השמות שעולים כעשויים לפרוש, האלוף במיל' ראש אכ"א לשעבר ח"כ אלעזר שטרן וראש עיריית דימונה לשעבר ח"כ מאיר כהן.
