משרד ההגנה האמריקני חתם על הסכם מסגרת להגברת הייצור של רכיבים למערכות יירוט הטילים פטריוט ו-THAAD. בהודעת משרד ההגנה נמסר כי הסכם המסגרת יאפשר להגדיל פי שלושה את קצב הייצור של טילי הפטריוט ופי ארבעה את קצב הייצור של מערכת THAAD
הפלסטינים מברכים על פיגוע הדריסה ברמות
חמאס וגדודי אל-אקצא מברכים על פיגוע הדריסה בירושלים: גדודי אל אקצה שיבחו את הפיגוע: "תגובה טבעית על הפשעים של ישראל נגד עמנו בכל מקום". גם חמאס הצטרף למברכים: "הפעולה ההירואית בירושלים היא תגובה טבעית על כל פשעי הכיבוש"
גדודי אל-אקצא מברכים על פיגוע הדריסה בתחנת האוטובוס בסמוך לשכונת רמות בירושלים: "תגובה טבעית על הפשעים של ישראל נגד עמנו בכל מקום. אנו מדגישים כי ההתנגדות תמשיך בפעילותה, כל עוד הכיבוש יישאר על אדמתנו ויפגע במקומות הקדושים".
גם ארגון הטרור חמאס שיבח את הפיגוע. דובר חמאס חאזם קאסם: "הפעולה ההירואית בירושלים היא תגובה טבעית על כל פשעי הכיבוש נגד העם הפלסטיני, האחרון שבהם הוא הטבח במחנה הפליטים עקבת ג'בר".
כזכור מחבל, ערבי ישראלי, תושב שכונת עיסאוויה במזרח העיר, התנגש בתחנת אוטובוס בכניסה לשכונת רמות בבירה היום, בזמן שנוסעים רבים המתינו בה. כ-8 בני אדם נפצעו, חלקם במצב קשה. בין הנפגעים שני ילדים שנפצעו אנושות וכוחות ההצלה נאלצו לקבוע את מותו אחד מהם, ילד בן 6, וצעיר נוסף כבן 20.
