סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
נתניהו דוחה את דברי גוטליב: "רק המחבל אשם"
ראש הממשלה נתניהו דחה את דברי חברת מפלגתו שהאשימה את הנשיאה חיות בפיגוע הדריסה בירושלים. "מי שאשם בפיגוע הוא המחבל הפלסטיני ולא אף אחד אחר", נמסר מטעמו
ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיב הבוקר (ראשון) לציוץ של חברת מפלגתו טלי גוטליב בו האשימה את נשיאת בית המשפט העליון אסתר חיות בפיגוע הדריסה בירושלים ודחה את הדברים. "מי שאשם בפיגוע הוא המחבל הפלסטיני ולא אף אחד אחר", נמסר מטעמו.
כזכור, חברת הכנסת טלי גוטליב, עוררה הלילה סערה ברשת החברתית טוויטר לאחר שהאשימה את נשיאת בית המשפט העליון אסתר חיות בפיגוע הדריסה המחריד שהתרחש בערב שבת וגבה את חייהם של הקדושים אלתר שלמה לדרמן והאחים הילדים אשר מנחם ויעקב ישראל פאלי ה' יקום דמם.
בציוץ בטוויטר כתבה חברת הכנסת: "אני מאשימה את נשיאת העליון בפיגוע. אני מאשימה אותה בתחושת הכאוס בעם ישראל. אני מאשימה אותה בהרס ופגיעה קשה בדמוקרטיה ובשלטון החוק. היא הפחידה מפני ממשלת ימין".
"לא מפני הרפורמה", הסבירה גוטליב, "אז מה אם יהיה כאן כאוס, אז מה אם אוייבנו יזנבו בנו כי יזהו חולשה בקירבנו, הכל כשר בדרך למיטוט שלטון ימין".
