אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי
מחפשים מתכון מהיר לארוחת צהריים טעימה ומפנקת? קבלו מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ובצל ירוק המוקפצים ברוטב אסיאתי מושלם
מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי
המצרכים לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי:
- 1 בצל קצוץ
- 1 קופסת פטריות חתוכות
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
- רוטב טריאקי
- רוטב סויה
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- כחצי חב' פסטה פטוצ'יני (ניתן להוסיף)
אופן ההכנה לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי:
- מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן ומסננים ממים.
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הפטריות, הבצל הירוק, רוטב טריאקי, רוטב סויה ופלפל שחור ומקפיצים היטב
- מוסיפים את הפטוצ'יני ומערבבים לאיחוד, מקפיצים עוד כחמש דקות ומוציאים מהאש.
- בהגשה מפזרים מעט בצל ירוק מלמעלה ומתענגים.
- ניתן לשדרג את המנה ולהוסיף במהלך ההקפצה כבדי עוף צלויים
בהצלחה רבה ובתאבון
