סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
במהלך הכנס: מפגינים נגד הרפורמה הפריעו לנאומו של גולדקנופף
שר השיכון החרדי השתתף בכנס של רשות מקרקעי ישראל. במהלך נאומו באירוע, התפרצו מפגיני שמאל המוחים על המשך חקיקת הרפורמה המשפטית
שר השיכון יצחק גולדקנופף נאם הבוקר (רביעי) בכנס של רשות מקרקעי ישראל. במהלך הנאום, התפרצו לדבריו מפגיני שמאל המוחים על המשך חקיקת הרפורמה המשפטית.
אחר מהמפגינים צעק לעברו: "אתם רוצים בהכחדת בית המשפט העליון". מפגינים נוספים צעקו "בושה", ו"לך הביתה". סדרנים שהיו במקום פעלו להוצאת המפגינים שהפריעו.
בתוך כך, על פי דיווח ב'וואלה', ראש הממשלה בנימין נתניהו היה אמור להשתתף בכנס אך ביטל את השתתפותו מחשש להתפרעויות והתפרצויות של מפגיני השמאל.
בדיווח צוין כי זו הפעם השלישית שנתניהו מבטל הגעתו לאירוע כשברקע המחאות נגד הרפורמה, לאחר שהיה אמור להשתתף בטקס סיום קורס חובלים, וכן היה אמור להשתתף בוועידה הראשונה במשרד המשפטים למען זכויות לאנשים עם מוגבלות של נציבות שוויון הזדמנויות.
