מוטי קסטל: איתן גינזבורג: מדובר כאן בקונספירציה. ועדת הבחירות בדקה את כל הטענות ולא מצאה בהן ממש. רוטמן: גם ראש השב"כ וגם השופט סולברג אומרים שנעשו דברים חמורים, עצם העובדה שהשופט "מסיר חסמים" מלמדת שיש כאן בעיה אמיתית ושאלו לא קונספירציות. רוטמן על התפטרות הלוי: גם אני הייתי עושה זאת, אלא שכחבר וועדה יש לי יותר זכויות ואני מתכוון לפנות לבית המשפט בעתירה על מה שקרה כאן. זה לא נושא רק של מנדט לכאן או לשם - יש כאן מדינות זרות שהתערבו לנו בבחירות!
רמטכ"ל צבא איראן: ארה"ב וישראל בדרך להתמוטטות
רמטכ"ל צבא איראן, מוחמד חוסיין באקרי, אמר כי התפתחויות אזוריות ובינלאומיות מקרבות את ארה"ב ואת המשטר הציוני לנפילה. הוא קבע בנחרצות כי המשבר הפוליטי בישראל מביא את "המשטר הציוני לקריסה"
רמטכ"ל צבא איראן אמר כי ארה"ב וישראל בדרך לקריסה. מוחמד בקארי קבע נחרצות כי "המשטר הציוני בקריסה".
"מה שרואים ברמות גלובליות ואזוריות, זה התפתחויות שמחלישות את היוהרה העולמית ודוחפות את המשטר הציוני לקראת קריסה. כוחה של המדינה שלנו וציר ההתנגדות הולך וגדל", הוא קבע נחרצות, כך דיווח ערוץ הטלוויזיה האיראני המתפקד כשופר של המשטר Press TV.
בקארי הדגיש כי "הוגים אמריקאים רבים ואפילו פוליטיקאים הכירו בעובדה זו ואפילו נשיא המשטר המזויף הזה הודה שוב ושוב שישראל על סף קריסה, זו בדיוק ההבטחה של המנהיג שלנו (עלי חמינאי) שהם לא יראו את 25 השנים הבאות".
בתוך כך בשיחה עם עיתונאים בטהראן, אמר סגן שר ההגנה האיראני לעניינים בינלאומיים, חמזה קלנדרי, שסוריה היא "באמת מדינה חסרת הגנה" לנוכח התקפות אוויריות ישראליות. "אנו מוצאים את עצמנו מחויבים לעזור למדינות ידידותיות, כמו סוריה, להעצים את ההגנה האווירית שלהן ולהתמודד עם המטרות האוויריות", אמר.
