מתכון לפשטידת ירקות פרוסים

מנה טעימה במיוחד ומגוונת, פרוסות של תפוחי אדמה, בטטות וגזרים צבעוניים בשילוב של קישואים ובצל הפרוסים דק ומתובלים בטוב טעם, יוצרים פשטידת ירקות מגוונת ומעניינת, כאשר בפריסתה ניתן לראות את שלל הירקות המרכיבים אותה

חני לוין | מתכונים 7.4.2023 | 11:24

פשטידת ירקות פרוסים | צילום: חני לוין

מתכון לפשטידת ירקות פרוסים

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 90 דקות.

המצרכים לפשטידת ירקות פרוסים:

  • 2 תפוח אדמה
  • 2 בטטה
  • 2 גזר
  • 1 בצל
  • 2 קישואים
  • 5 כפות שמן
  • 5 ביצים
  • 3 כפות קמח תפו"א
  • מלח
  • פלפל שחור
  • ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם.

אופן ההכנה לפשטידת ירקות פרוסים:

  1. במעבד מזון עם דיסק לפריסה דקה פרסו את הירקות לעיגולים דקים.
  2. העבירו לקערה והוסיפו את יתר המצרכים, ערבבו היטב והעבירו לתבנית אפייה.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שעה וחצי עד להשחמה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום