תומר אלמגור: איראן הודיעה כי היא מקיימת שיחות עם עומאן על פתיחה זמנית מחדש של מצר הורמוז. אסמאעיל באקאי, דובר משרד החוץ האיראני, אמר במסיבת עיתונאים כי נכון לעכשיו אין שיחות ישירות בין איראן לארצות הברית
השר וסרלאוף פונה לבית החולים, מצבו יציב
השר יצחק וסרלאוף חש ברע בסוף השבוע ופונה לבית החולים לפני כניסת השבת. הוא מאושפז כעת, מצבו יציב והוא מקבל טיפול תרופתי דרך הווריד. השר איתמר בן גביר צייץ: "מחכים שתחזור במהרה לשרת את עם ישראל"
שר הנגב, הגליל והחוסן הלאומי יצחק וסרלאוף, חבר מפלגת עוצמה יהודית, חש ברע במהלך סוף השבוע ופונה לבית החולים לפני כניסת השבת. השר מאושפז כעת, מצבו יציב והוא קבל טיפול תרופתי דרך הווריד.
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר צייץ: "רפואה שלימה לידידי השר וסרלאוף. מחכים שתחזור במהרה לשרת את עם ישראל".
ח"כ יצחק קרויזר כתב: "שולח איחולי רפואה שלמה לידידי השר והגליל וסרלאוף שאושפז במהלך השבת בבית החולים. מחכים ומתפללים לשלומך, שתשוב במהרה".
