צבא פקיסטן הודיע כי יותר מ-100 בני אדם נהרגו בדרום-מערב המדינה במספר פיגועים מתואמים שיזמו בדלנים ממחוז בלוצ'יסטן, הגובל עם איראן. פקיסטן מתמודדת עשרות שנים עם ארגון המורדים "צבא השחרור הבלוצ'י", ובסדרת הפיגועים שאירעו כעת נהרגו לטענת הצבא 92 תוקפים, 18 אזרחים ו-15 אנשי כוחות הביטחון.
כאן בישראל: נעקצו מנחיל דבורים ופונו לבית החולים
בצהריי השבת הוזעקו חובשים ופראמדיקים של מד"א ליישוב סולם שונם לטיפול בששה נפגעים מנחיל דבורים | כולם פונו לבית חולים
כונני ארגון הצלה הוזעקו בצהרי השבת ליישוב סולם שונם בעקבות דיווח על מספר נפגעים שנעקצו מנחיל דבורים.
יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לשישה נפגעים, גבר בן 27 במצב בינוני, וחמישה נפגעים באורח קל, והם פונו להמשך טיפול בבית החולים העמק בעפולה.
חובשי הצלה יוסי דיאמנט ויוסי טסלר, סיפרו: "הוזנקנו עם אמבולנסים של מד"א שברשותינו בעקבות דיווח על שישה אנשים הסובלים מתגובה אלרגית לאחר שנעקצו מנחיל דבורים. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו טיפול רפואי ראשוני לגבר בן 27 במצב בינוני וחמישה נפגעים, ביניהם נער כבן 15, במצב קל, והם פונו להמשך טיפול בבית החולים העמק בעפולה."
