ענבר טויזר: "באשר לחברה הערבית בישראל - אני מבקש לשוב ולהדגיש: אסור להכפיש ציבור שלם. היזהרו מהכללות", אמר הרצוג. "אני מכבד מאוד את החברה הערבית בישראל, אני מוקיר את תרומתה למדינה בכל תחומי החיים ואת רצונה להשתלב. זהו דבר מבורך. אני מוקיע גסות רוח וביטויים גזעניים ששמענו לאחרונה. אין לכך מקום כלפי אף ציבור בישראל"
נערה בת 15 מהקהילה החרדית נהרגה בתאונת דרכים
תאונת דרכים קשה בלייקווד הלילה, בת שבע קאהן בת ה-15, נפגעה ונהרגה מפגיעת רכב הלילה. הנערה הפצועה פונתה במצב קשה מאד לבית החולים שם ניסו הרופאים להציל את חייה. אך למרבה הצער היא נפטרה
טרגדיה קשה בלייקווד ניו ג'רזי, בת שבע קאהן ע"ה בת 15, מהקהילה החרדית נהרגה בתאונת דרכים קשה בכביש 70 בלייקווד.
בת שבע ע"ה נפגעה ונהרגה מרכב הלילה. התאונה התרחשה בצומת כביש 70 ושדרת ורמונט בלייקווד מעט לפני השעה 22:00 שעון מקומי, הנערה ממשפחת חסידי בעלזא, כך דיווח אתר Lakewood Alerts, על פי הדיווח הרופאים נלחמו על חייה כמה שעות.
