יואלי ברים: ח״כ יואב בן צור: ״משטרת ישראל מנהלת מערכת אכיפה סלקטיבית ומפלה. למפגינים מקפלן כורזים ברמקולים, ובהפגנות חרדים משתמשים באלות ורימוני הלם. תפקידה של המשטרה הוא לשמור על הסדר הציבורי ולא לנצל את המדים כדי לרמוס את החוק ולקרוע לגזרים את האמון הציבורי. מדובר במפגינים, לא במחבלים.״
אמו של שר הביטחון יואב גלנט הלכה לעולמה
פרומה גלנט ז"ל הלכה הבוקר לעולמה בגיל 88 | לשכת שר הביטחון: "ממשיך לעסוק בנושאים המבצעיים באופן שוטף"
פרומה גלנט, אמו של שר הביטחון יואב גלנט, הלכה הבוקר (חמישי) לעולמה בגיל 88. כך הודיעה לשכתו של גלנט, שבימים אלו מפקד על מבצע 'מגן וחץ' יחד עם ראשי מערכת הביטחון.
פרומה גלנט לבית סגל, שורדת שואה ילידת פולין, העפילה לארץ על סיפון האוניה אקסודוס ובנתה חיים ומשפחה בארץ ישראל.
פרטי הלוויתה והשבעה צפויים להתפרסם בהמשך. "שר הביטחון גלנט ממשיך לעסוק בנושאים המבצעיים באופן שוטף", נמסר מלשכתו.
לפני כחודשיים, לאחר שנתניהו הודיע על פיטורי גלנט מתפקידו על רקע המחאה נגד הרפורמה המשפטית, תועדה שיחה בין יואב לאמו. "יש לך שכל ואומץ ואני מאוד אוהבת אותך", נשמעה האם. "אני מקווה שהכול יהיה בסדר". הוא השיב לה: "העיקר הבריאות. הכול יהיה בסדר".
