ארי קלמן: יו״ר ש״ס הרב אריה דרעי בתגובה לטענות בן גביר כאילו ש״ס לא תמכה בפיטורי היועמ״שית: ״איתמר, שקר שחוזרים עליו שוב ושוב לא הופך לאמת. הוא נשאר שקר. אנחנו תמכנו בפיטורי היועמ״שית האנרכיסטית מהיום הראשון, דרשנו את פיטוריה וכל חברי סיעת ש״ס חתמו על הדרישה הזו. ומה פשר ההתחמקות למיארה? היא כבר מפוטרת שנה. אתה השר הממונה על המשטרה, ואתה נושא באחריות. מי שהפעיל הבוקר אלימות קשה אינו היועמ״שית, אלא השוטרים הכפופים לך״.
בדקתם? ייתכן ואתם זכאים להנחה באגרת רישיון הנהיגה
חיילי מילואים בשירות פעיל הזכאים להנחה באגרת רישיון הנהיגה ולא קיבלו אותה, יזכו להחזר רטרואקטיבית
בשורה טובה לחיילי המילואים: משרד התחבורה קיבל החלטה לאפשר לחיילי מילואים בשירות פעיל, לקבל הנחה באגרת רישיון הנהיגה רטרואקטיבית, זאת, כהוקרה והערכה על פעילותם למען המדינה.
על פי התקנות כיום, חיילים בשירות מילואים פעיל, ששירתו במשך עשרה ימי מילואים לפחות, זכאים לקבל הנחה בתשלום אגרת רישיון הנהיגה בשנה שקדמה לשנה שבה הוגשה הבקשה לחידוש הרישיון.
מתברר כי חיילי מילואים רבים לא יכלו לממש את ההטבה מסיבות שונות ולא זכו לקבל את ההנחה. בהתערבות משרד התחבורה, נעשה מאמץ לאיתור כל חיילי המילואים העומדים בתנאים לקבלת ההטבה ולהעניק להם את ההנחה לה הם זכאים רטרואקטיבית.
הנחיית משרד התחבורה מבוצעת במסגרת החלטת הממשלה לתגמל משרתי מילואים פעילים בגין תרומתם למדינה.
