מיכאל שמש: ידיעה משמחת לעוקבים מרחוב בלפור: לפי היועץ המשפטי של עמוד הטלגרם, נתניהו יוכל ״להפיל״ את החיוב בסך 29 אלף שקל על סיעת הליכוד. הסיבה: מטרת החיוב אינה אישית במובן העונשי. לעומת זאת, בן גביר, שחויב בשבוע שעבר בהוצאות אישיות בסך 10,000 שקל, ייאלץ לשלם מכיסו - משום שהשופט סולברג הדגיש שהחיוב הוא אישי ביחס לבן גביר, לצד חיוב של הסיעה, ומטרתו ביחס אליו היא עונש.
הצימר עלה בלהבות; הנסיבות נחקרות
שריפה פרצה אחר הצהריים במתחם צימרים במושב גבעת יואב שבדרום הגולן. שני צוותי כיבוי השתלטו על האש. האירוע הסתיים ללא נפגעים אך עם נזק רב למקום
צימר במתחם צימרים במושב גבעת יואב שבדרום הגולן עלה באש ונשרף.
שני צוותי כיבוי מתחנת גליל-גולן בפיקודו של רס"ל אור בן-עזרא זינקו למקום האירוע. בהגיעם למקום זיהו לוחמי-האש צימר שעולה באש.
בפעולות מהירות החלו לוחמי האש בכיבוי הבעירה ומנעו את התפשטות האש לצימרים נוספים שהיו במתחם. הלוחמים שללו לכודים במבנה ואווררו את העשן הרב שהצטבר בצימר.
הושגה שליטה על הלהבות, ובשעה זו נסיבות פרוץ השריפה נבדקות ע"י חוקר דליקות.
בכבאות והצלה חוזרים ומבקשים להתקין גלאי-עשן בבתים. גלאי עשן מתריע על פרוץ השריפה ובכך מסייע בהצלת נפש ורכוש.




