אסף רוזנצוייג: "ממדאני של וושינגטון": המועמדת הפרוגרסיבית ג'ניס לואיס ג'ורג' בת ה-38 ניצחה בפריימריז הדמוקרטיים לראשות עיריית וושינגטון והיא צפויה לנצח בבחירות הכלליות בנובמבר ולהחליף את ראש העירייה הוותיקה מיוריאל באוזר
לעיני רוטמן: סגנית נשיא ארה"ב תקפה את הרפורמה
באירוע לרגל יום העצמאות ה-75 של ישראל בוושינגטון, התייחסה סגנית נשיא ארה"ב לרפורמה המשפטית, ואמרה כי "הדמוקרטיה הישראלית צריכה מערכת משפט עצמאית". שר החוץ כהן הגיב בחריפות
סגנית נשיא ארצות הברית קמלה האריס נשאה הלילה (בין שלישי לרביעי) דברים בנאום מיוחד באירוע לרגל יום העצמאות ה-75 של ישראל, ובין היתר התייחסה למחלוקת סביב הרפורמה המשפטית בישראל, כך פורסם ב"חדשות 13".
האריס אמרה: "הדמוקרטיה הישראלית צריכה מערכת משפט עצמאית". האריס נאמה כשבקהל נכח יו"ר ועדת חוקה, ח"כ שמחה רוטמן - שהגיע במפתיע למרות שלא היה ברשימת המוזמנים. היא הוסיפה ואמרה כי "אמריקה תמשיך לפעול למען הערכים שמהווים את בסיס היחסים בין ארצות הברית לישראל, שכוללים את המשך חיזוק הדמוקרטיות שלנו".
שעות לאחר מכן הגיב שר החוץ אלי כהן על דבריה בריאיון לרשת ב': "אם תשאל אותה מה מפריע לה ברפורמה המשפטית, היא לא תדע למנות אפילו סעיף אחד שמפריע לה. אני מעריך שהיא לא קראה את החוק".
