אילנית אדלר: היום תורגש עלייה בטמפרטורות ברחבי הארץ, וכמות העננים תפחת במשך היום. מזג האוויר צפוי להיות חם יותר ביחס לימים האחרונים לקראת כניסת יום הכיפורים. בשעות הערב, עם תחילת הצום, יהיה נוח ברוב חלקי הארץ וקריר מעט באזורי ההרים
תעודות הוקרה הוענקו לקוריאנים שטיפלו בנפגעים בישראלים
שר החוץ העניק תעודות הוקרה לצוותים רפואיים קוריאנים שטיפלו בנפגעים הישראלים בתאונת הדרכים בה נהרגה אזרחית ישראלית ונפצעו 33 אזרחים ישראלים
שר החוץ אלי כהן העניק היום (רביעי) תעודות הוקרה לנציגי הצוותים הרפואיים הקוריאנים שטיפלו בנפגעים הישראלים בתאונת הדרכים הקשה באפריל השנה, בה נהרגה אזרחית ישראלית ונפצעו 33 אזרחים ישראלים.
הצוותים הרפואיים עבדו יומם וליל, מסביב לשעון, בתיאום עם צוות השגרירות בסיאול, על מנת לטפל בפצועים הישראלים בצורה הטובה ביותר. השר כהן בירך את אנשי הצוותים הרפואיים על מסירותם ומחויבותם לטיפול בפצועים הישראלים עד חזרתם לישראל.
שר החוץ כהן: "אנחנו לומדים את הערך של חברות בזמנים קשים. בשם ממשלת ישראל והעם בישראל אני מודה ל"מלאכים בלבן" על הטיפול המסור בפצועי התאונה. פעילותם מראה שהחברות בין קוריאה לישראל אינה רק ברמת הממשלות אלא חברות אמיתית בין העמים".
כזכור כפי שדיווחנו באפריל האחרון התהפך אוטובוס מלא בישראלים על צדו בדרום קוריאה. בתקשורת המקומית דווח כי הייתה תקלה באוטובוס. 33 ישראלים נפצעו, מרגריטה שוורצברג, בת 60 מחדרה, נהרגה בהתהפכות האוטובוס.
