בארה״ב תולים תקוות במהלך הכלכלי החדש נגד איראן: בממשל מקציבים תקופת ביניים של שבועות ספורים למדינות ולחברות מסחריות לנתק את קשריהן עם איראן. גורמים מדיניים מזהירים: אם המשטר יסרב להתקפל בתום 3 חודשים - גובר הסיכוי לחידוש המכות הצבאיות עליו (דני זקן)
הרפורמה המשפטית: הדרישות של לוין סמוטריץ' ובן גביר
בישיבת ראשי הקואליציה: לוין צפוי לבקש בדיון מנתניהו להמתין עם ההצבעה החוזרת על נציג הקואליציה עד לסוף ימי הדחיה. בקשה נוספת שתעלה היא קידום החקיקה בלי לחכות שוב להתחדשות השיחות בבית הנשיא
ראשי הקואליציה צפויים להתכנס היום (ראשון) כמידי שבוע וצפויים לדון בנושאים העומדים על הפרק.
סגן ראש הממשלה ושר המשפטים יריב לוין צפוי לבקש בדיון מראש הממשלה בנימין נתניהו להמתין עם ההצבעה החוזרת על נציג הקואליציה עד לסוף ימי הדחיה.
המטרה: למנוע לחץ של האופוזיציה לכנס את הוועדה, וגם כדי להשאיר את לפיד וגנץ באוויר.
בנוסף - לוין, סמוטריץ ובן גביר צפויים לבקש מנתניהו בישיבת ראשי הקואליציה לקדם את החקיקה בלי לחכות שוב להתחדשות השיחות בבית הנשיא.
יצוין כי פגישת ראשי הקואליציה היום תהיה הראשונה מאז הדרמה הפוליטית בשבוע שעבר אז נחלה הקואליציה תבוסה בהצבעה על הוועדה למינוי שופטים. גם נתניהו ולוין לא נפגשו מאז ופגישה אחת שתוכננה בסוף השבוע אף בוטלה.
