דובר צה"ל: לוחמי יחידה 636 חיסלו מחבל שיידה אבנים לעבר רכבים ישראליים בכביש מרכזי סמוך ללובן א-שרקייה שבחטיבת שומרון במהלך פעילות מבצעית ממוקדת של לוחמי יחידה 636 במרחב הכפר לובן א-שרקייה שבחטיבת שומרון, הלוחמים זיהו לפני זמן קצר שלושה מחבלים שיידו אבנים לעבר רכבים ישראליים בכביש מרכזי. הלוחמים ירו לעבר המחבלים וחיסלו מחבל רעול פנים. זוהתה פגיעה במחבל נוסף, כוחות צה״ל החלו במרדף אחריו ואחר המחבל השלישי. כוחות צה״ל ימשיכו לפעול לסיכול טרור ולשמירה על ביטחון התושבים במרחב.
טסים לבודפשט? אל תפספסו את החוויה הזו • צפו
יצחק כרמלי ממשיך לשתף בסרטונים מיוחדים והפעם מבודפשט, שם יצא לשיט לילי מרהיב החולף על פני עשרות מבנים וארמונות מרשימים המוארים בלילה ונראים כלקוחים מספרי האגדות • צפו
מבקרים בבודפשט? (בחירה מצויינת) ראיתם וביקרתם בשכיות החמדה של העיר היושבת על הדנובה, ולא עשיתם שיט (בדגש שיט לילי) על הנהר המנקז לפחות 20 מדינות, כאילו לא ראיתם את העיר הנחשבת בצדק כאחת היפות באירופה,
במהלך השיט תחלפו על פני עשרות מבנים וארמונות מרשימים המוארים בלילה באור יקרות והנראים כמראות הלקוחים מסיפורי האגדות.
אין ספק כי המבנה המרשים ביותר הנשקף במהלך השיט, הנערך שימו לב, גם בשפה העברית, הוא מבנה הפרלמנט ההונגרי, הנחשב לאחד המבנים המרשימים ביותר בעולם.
לכו על זה, וזכרו מה כרמלי אמר, אל תגידו עשינו כבר שיט ביום, כי השיט הלילי, זה כבר משהו אחר.
