בארה״ב תולים תקוות במהלך הכלכלי החדש נגד איראן: בממשל מקציבים תקופת ביניים של שבועות ספורים למדינות ולחברות מסחריות לנתק את קשריהן עם איראן. גורמים מדיניים מזהירים: אם המשטר יסרב להתקפל בתום 3 חודשים - גובר הסיכוי לחידוש המכות הצבאיות עליו (דני זקן)
דיווח: נתניהו לא שולל את פיטורי היועמ"שית
נתניהו התבטא בשיחות סגורות עם שרים כי הוא "לא שולל אפשרות של פיטורי היועמ״שית". הליכוד: "נתניהו שלל את פיטורי היועמ״שית"
ראש הממשלה בנימין נתניהו התבטא בשיחות סגורות עם שרים כי הוא "לא שולל אפשרות של פיטורי היועמ"שית". כך דווח ב'כאן חדשות'.
בכירים בממשלה הוסיפו כי הדיון נועד להוכיח את אי האמון החריף בין הממשלה ליועמ"שית. מהליכוד נמסר בתגובה: בניגוד לדיווחים, ראש הממשלה נתניהו שלל את פיטורי היועמ"שית במהלך ישיבת הממשלה וביקש מהשרים להימנע מלדון בנושא.
נזכיר כי במהלך ישיבת הממשלה היום 4 משרי הליכוד קראו לפיטורי היועמ״שית. ראש הממשלה היסה אותם ולא אפשר להם להשלים את הדברים.
כך למשל עם השר דודי אמסלם התפתח עימות סביב הנושא כאשר השר אמסלם אמר: "צריך לפטר את היועמ"שית ואת פרקליט המדינה". רה"מ נתניהו אמר בתגובה: "לא מן השפה ולחוץ, אני מבקש להימנע ממסקנות אישיות". אמסלם השיב: "ראש הממשלה אתה נמצא בניגוד עניינים".
