דביר ג'ברה: יו"ר מפלגת ישראל ביתנו אביגדור ליברמן בישיבת הסיעה: "חוק ההשתמטות שהממשלה פועלת להעביר בכנסת - פוגע בביטחון מדינת ישראל. העברת חוק כזה היא פגיעה חד משמעית בביטחון ישראל. אני קורא גם לכל חברי האופוזיציה להתאחד ולהפעיל לחץ גם על חברי הקואליציה להתנגד לחוק ההשתמטות. לא ניתן שחוק כזה יעבור"
ילד חרדי הוטס לבית החולים לאחר שסבל מדום לב כפול
ילד חרדי בן 11 מניו יורק הוטס לבית החולים לאחר שסבל מדום לב פעמיים ברציפות. צוות רופאים ואנשי רפואה מסורים, נלחמו ללא לאות במשך כמעט שעתיים כדי להציל את הילד
ביום שלישי בלילה מתנדבי הצלה במונטיצ'לו שבהרי הקטסקילס, הוזעקו לילד בן 11 שסבל מתגובה אלרגית קשה. המצב הסלים במהירות לאחר שהילד חטף דום לב. פרמדיקים של 'הצלה' פעלו להחייאת הילד תוך החזרת דופק. כשהבינו את מצבו הקריטי של הילד, הם הזמינו מסוק שיעביר את הילד לבית חולים.
על פי הדיווח באתר Yeshiva world news הילד קיבל דום לב פעם נוספת. הפרמדיקים קיבלו את ההחלטה להבהיל את הילד למרכז הרפואי האזורי בקטסקיל. שם, צוות רופאים ואנשי רפואה מסורים יצאו למרוץ נגד הזמן, נלחמו ללא לאות במשך כמעט שעתיים כדי להציל את הילד שחייו היו תלויים על הכף.
באורח פלא, הילד הראה סימני יציבות, כאשר אלפים ברחבי העולם קראו תהילים. הילד הוטס למרכז הרפואי ווסטצ'סטר, הידוע במומחיותו בטיפול במצבים קריטיים. נכון לעכשיו, הילד במצב אנוש אך מצבו יציב, וזוכה לטיפול ותשומת לב מירבי מהצוות הרפואי החרוץ. מתנדבי הצלה, שהו עם המשפחה כל הזמן, ועשו כל שביכולתם כדי לעזור להציל את חייו של הילד היקר הזה.
שמו לתפילה: אברהם יוסף בן צירל גולדה רבקה.
